Το «ψήσιμο» στην κατσαρόλα εξασφαλίζει ζουμερό ψαχνό, αρκεί να βρούμε σκεύος που να χωράει ολόκληρη την κότα....
Κορτεζίνες λέγονται οι άκρες από τα χοιρινά παϊδάκια, τα γνωστά σε όλους spare ribs....
Έτσι το φτιάχνουν σε μερικά χωριά του Πηλίου το καλοκαίρι, έτσι θα το φτιάξουμε κι εμείς. Οι «βουτιές» στο λάδι επιβάλλονται....
Ψήνεται στο φούρνο και σερβίρεται σε φέτες για ολη την παρέα....
Νόστιμος και λαχταριστός ο σιδηρόδρομος του εξωφύλλου στο τελευταίο τεύχος. Τόσο που ξεχαστήκαμε και δε γράψαμε πόση ώρα θέλει ψήσιμο... Παρακάτω ολόκληρη η συνταγή με τους χρόνους ψησίματος....